2012. június 26., kedd

Virág és Balázs jegyes fotózása


Ahogy egyszer Virág mondta, nem ők választottak bennünket vagy mi őket, hanem egymásra találtunk. Bár egészen különbözőek vagyunk, meglepően sok közös vonás vagy éppen megélt történet köt össze bennünket. Mindig rácsodálkozom, ha egy-egy napfényre kerül...

Egyforma a jegygyűrűnk. :)

Ismerve a saját kritikusságomat, amiből Virágnak sem jutott kevesebb, tartottam is a jegyes fotózástól... :)
No nem az elengedhetetlen összhangtól, mert az szinte az első perctől kezdve megszületett és töretlenül virul. Ez az összhang talán annak a harmóniának is köszönhető, amit Virág és Balázs kapcsolatában látok. Könnyű szeretet pillanatot elcsípni és megmutatni, ha valakiket folyamatosan ez fon körbe. Szóval csak úgy globálisan az elvárásoknak való megfeleléstől féltem...



A ragyogó napsütés, a finom ebéd, a limonádé, a beszélgetések, a nevetések, Szentendre gyönyörű utcácskái, s mindenekelőtt Virág és Balázs felszabadultsága hamar eloszlatta azonban minden félelmemet. Csak az a fajta egészséges izgalom és öröm maradt, ami ilyenkor hajtja előre az embert, s nem engedi fáradni a legnagyobb melegben sem.
 

Patakban pancsoltunk, híd alatt ültünk, levelet csentünk és dobáltunk, kapunk csüngtünk, Balázs sikátor falat mászott, Virág a hátára kapta, láttunk sok menyasszonyt, egy boltban megtaláltuk a pólót, amiért korábban mindketten ácsingóztunk, Virág "megvásárolta" Balázst... hűűű, mi minden történt még? :)



Jókat beszélgettünk egy kedves, kis étteremben, s ha már ott voltunk, akkor el is csíptünk néhány pillanatot. :)



S kicsit meg is pihentünk...olykor az út közepén...:)


Aztán mentünk tovább...



A nap végén pedig rátaláltunk a menekülési útvonalakra is, bár szerencsére eszünk ágában sem volt menekülni egymás elől...de azért jó tudni, merre is az arra. ;)


A következő utunk együtt az esküvőre vezet majd, gondolom, nem meglepő, hogy nagyon-nagyon várjuk!

2012. június 19., kedd

Műhelytitkok, avagy meglepetés szerelem fotózás Judittal és Robival

Judittal és Robival Sylva és Ata esküvőjén találkoztunk (Judit Ata húga. :) ). Egy nap érkezett egy levél Judittól, hogy meglepné Robit névnapja alkalmából egy közös fotózással. Persze nem kellett kétszer kérni bennünket, örömmel mentünk. Különösen, amikor megtudtuk, hogy Judit Robiék műhelyét választotta a fotózás egyik helyszínének. :)
Robi mit sem sejtett, csak öltözött szorgalmasan munka után, hogy majd elmennek együtt valahová ünnepelni. Az ajtónál azonban Judit nem egyedül várta. :)  Másodpercnyi hatásszünet és gondolkodás, honnan is vagyunk annyira ismerősek... aztán minden összeállt. :)

párfotózás


párfotózás
párfotózás
jegyes fotózás
jegyes fotózás

jegyes fotózás

jegyes fotózás
jegyes fotózás

pár fotózás

pár fotózás
pár fotózás

pár fotózás


párfotózásjegyesfotózás

jegyesfotózásjegyesfotózás

2012. június 15., péntek

Móni és Gábor esküvője

Egy újabb olyan párt van szerencsém bemutatni Nektek, akik eljegyzésének történetét már jól ismerhetitek. Emlékeztek Gáborra, az első vőlegényre (összesen kettő vőlegényünk volt), aki a sok-sok menyasszony között bátran és titokban vállalkozott arra, hogy harcba száll az esküvő fotózásért? :) Mindannyian izgulhattunk, hogy vajon Móni mit szól mindehhez, s örül-e majd, hogy Gábor elnyerte a különdíjunkat. Nos, tanúsíthatom, Móni nagyon-nagyon örült. :)

Lelkesedés, izgalom, baráti hangulat és oldottság, talán ezek jellemezték négyünk kapcsolatát már a legelső levélváltásoktól kezdve. Móni csodálatos, vibráló és nyitott személyisége lehetővé tette számomra, hogy sokkal inkább barátnőként, mint fotósként éljem meg az esküvőjüket. Öltöztettem, nyugtatgattam, együtt nevettünk és bizony sírtunk is. :)

Családoztunk, rohantunk, kocsiba másztunk, sétányon jókívánságokat fogadtunk, pincét "gyorslátogattunk", cipőt váltogattunk, elkéstünk, kiskacsákat üldöztünk, nem horgásztunk, de készültünk... szóval ez egy sűrű nap volt. :)

Sok-sok esküvői képet hoztam nektek, hogy mindezt elmeséljék.

eskuvo fotozas
Készülődés a nagy találkozásra.
eskuvo fotozas
A Nagy Találkozás. :) Idézem Gábort (ezt még nagyon sokszor elmondta a nap során): "Annyira szép vagy, hogy melléd sem merek állni a fotókon!" :)
eskuvo fotozas
A kinézett fotózási helyszínre várva sem loptuk a napot. Mi lehetne Csopakon kézenfekvőbb, mint a szőlőben fotózás. :)
eskuvoi fotok
Gábornak ezúton is elismerésünk a gyönyörű ugrásért, megdolgozott érte. :D S valóban ekkorát ugrott! :)
eskuvoi fotos
Pár perc a gyönyörű pincében. Bárcsak maradhattunk volna még, de így is köszönet érte!
eskuvoi fotos

eskuvo balatonfured
eskuvo Balaton
Balaton, ragyogó napsütés, türkiz víz, türkiz cipellő...
eskuvo balaton
eskuvoi fotos

eskuvo polgari szertartas
A hivatalos pillanatok - polgári szertartás.

A kedves Atya végül megbocsátotta a késést. :)
eskuvo egyhazi szertartas




eskuvo egyhazi szertartas
Fogadalom és csíntalanság. Kedvenc modellünket láthatjátok Móniék esküvőjén. :)
eskuvo balaton
Séta vacsora előtt...

eskuvo balaton
eskuvo Csopak
Végül kicsit bekukkantottunk a vacsorára is. :)
Drága Móni és Gábor, köszönjük, hogy részesei lehettünk az esküvőtöknek! :)