2012. augusztus 18., szombat

Vintage fotózás - a testvéri szeretet

Rékával és Blankával nagyon gyorsan történt minden. Réka egy nap azzal hívott fel telefonon, hogy még a következő 2 hétben szeretne készíteni velünk egy vintage fotósorozatot. A sietség oka, hogy Blanka, a húga nemsokára külföldre megy dolgozni és szeretné, ha ebből az időszakból lennének közös fotóik.


Réka fejében már szinte kész tervek voltak, legalábbis, ami a helyszínt illeti mindenképpen. Olyannyira tudatosan készült, hogy ezúttal nem mi, hanem ő ment el előszemlélni a kiszemelt terepet. Mi persze örömmel vettünk részt az elképzelésében. :)




Különösen, mert imádjuk ezeket a kapukat, de még eddig nem adódott lehetőségünk, hogy le is fotózhassuk őket...különösen így nem, hogy felnőttek testvéri kapcsolatát zárjuk közben képekbe.


Rékáék az enteriőr nélküli vintage fotózást választották, egy kis csavarral... ugyanis ezúttal Réka gondoskodott minden kiegészítőről. :) nem is akárhogyan, íme az eredmény:





Az enteriőrnek otthont adó kis rétet egész véletlenül találtuk, elfelejtettünk befordulni a megfelelő helyen, amikor az út bal oldalán megpillantottuk...nem volt kérdés, hogy ez lesz a második helyszínünk.









Bár Blanka legalább annyira viszolyog attól, ha fényképezik, mint én, nagyon bízom benne, hogy a fotók feledtetik majd ezt vele. :) Számunkra különleges kihívást jelentett a két nővér közötti kötelék megörökítése, s csak bízni merek benne, hogy legalább a fele szeretet és érzés tükröződik rajtuk, mint, ami valójában összeköti őket így távolból is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése