2012. július 16., hétfő

Esküvői Boróka - menyasszonyi portré vintage stílusban

Aki ismer bennünket, tudja, hogy szerelmesei vagyunk a vintage stílusnak és azon munkálkodunk, hogy ezt a különleges hangulatot belecsempésszük a hazai esküvőkbe is. Szerencsére nem vagyunk ezzel egyedül, hiszen - többek között - a Boróka Otthonbolt tulajdonosában, Gabiban is hasonló álmok szövődnek. Nem volt hát kérdés, hogy a Boróka Magazin első számába (amelyhez Irisz fotói is készültek) megcsillantsuk milyen lehetőségek is rejlenek az elképzelésünkben. Persze tényleg csak megcsillantás, hiszen egy esküvői vintage fotósorozat vagy enteriőr még számtalan izgalmas dolgot rejt magában. Akár komplett (szabadtéri) szobaberendezést is...

Bevallom, kicsit csaltunk is, de talán éppen ettől a csalástól annyira kedves számomra ez a sorozat. :) A fotózásra ugyanis nem egy "valódi párunkat" kértük fel, hanem Mesit, Zoli egyik kedves ismerősét, aki még nem menyasszony. Az ennél is személyesebb kötődés pedig az, hogy az én egykori (bulizós) menyasszonyi ruhámat és birdcage fátylamat viselte, no és persze a Borókából is a számomra legkedvesebb holmikat választottam kiegészítőnek. :)

(Egy még személyesebb utóirat aggódó menyasszonyoknak: fény derült rá, hogy a chiffon anyagú menyasszonyi ruha /szatén alsó résszel/ tökéletesen mosható mosógépben, kézi mosás funkcióval...egy dologra kell figyelni, hogy a bélést varrás előtt beavatták-e...mert, ha nem, összeugrik...)


S akkor a képek :

vintage esküvő


vintage esküvő
vintage esküvő

vintage esküvő
vintage esküvő
vintage esküvő
vintage esküvő

vintage esküvő

vintage esküvő

vintage esküvő
vintage esküvő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése