2012. május 18., péntek

A levendulás scrapbook vintage fotói


Edina szinte a kezdetektől aktív tagja a facebook oldalunknak, így különösen örültünk, amikor neki kedvezett a szerencse, s övé lett a levendulás mini scrapbook. Már csak azért is, mert így végre lehetőségünk nyílt személyesen is találkozni, ráadásul nem csak vele, hanem a gyönyörű kislányával, Vivivel, az imádnivalóan örökmozgó kisfiával, Márkkal és a férjével is.








Edina gondosan készülődött a fotózásra, még csodás vintage kiegészítőket is hoztak magukkal (gyertyatartót, kávédarálót...), sőt egy általa készített nyaklánc és fülbevaló ékesíthette a fotókat.
A ráadás pedig a kiscipő volt, amit ajándékba kaptunk :) , nézzétek:




Igazság szerint nagyon meg voltunk szeppenve a fotózás előtt, mert valahogy semmi sem kedvezett: Edináék kocsija elromlott, esőt és 15 fok hőmérsékletesést jelzett az időjárás jelentés... s még sorolhatnám... Ez a 13-a? Helyszínt változtattunk (azt hiszem, mindannyiunk bánatára), s nagyon bíztunk benne, hogy mégsem szorulunk beltérbe. No, de azt mondják, hogy a legjobb dolgokat valami nagyon rossz előzi meg...Végül nem esett. :) Sőt, a végére kisütött a nap is, s bizton állíthatom, nagyon jó hangulatban telt az a kis idő, amit együtt tölthettünk.:)




A legeslegnagyobb öröm azonban Vivi és Márk volt nekünk. Élvezték a "fotósnéni és bácsi" kattogtatását.



Márk fotós lesz...legalábbis fél órán keresztül ezt állította. :)) Még egy botot is szerzett, amivel versenyt fényképezett velünk...:))


Szóval "meghatároztuk egy gyerkőc életpályáját..!"...Na jó, nem...de néhány napját a papír kisautóval szerencsére igen. ;) Vivi pedig nem sírt, sőt...bájos lénye és mosolya bearanyozta a napunkat.


 Köszönjük, hogy megismerhettünk Benneteket! :)

2 megjegyzés:

  1. Névtelen5/18/2012

    Mi köszönjük! Csodás képek lettek. Szerintem fogunk még találkozni. ;)

    VálaszTörlés
  2. azta!!! Nagy de nagyon szépek és puhák a képek.kedvencem a közös kép, mikor Edina fekszik és a háttérban a tó...Kalap le a fotós előtt, ízléses, és csodaszép képek lettek. Edina! Ti pedig csodaszép emberek vagytok,komolyan, jó nézni a képeket. Vivin mindig elámulok, mennyire szép.A hajadban a laza csigák külön szuperek.Ennyit emelnék ki így hirtelen. Nagyon nagyon nagyon szépek. Gratula mindenkinek.
    Gigi (Edina barátnője) Angliából

    VálaszTörlés