2012. május 10., csütörtök

Vintage örömfotózás a gyümölcsöskertben - a P.U.F. lányokkal

Ragyogó, nyári napsütés április végén, friss levegő, hatalmas gyümölcsös, gyönyörű kiegészítők, jó társaság, vidámság, öröm, mintha csak a barátainkkal mentünk volna piknikezni.

Egy igazi jutalom fotózás. :)

Ha jól emlékszem, Dóri (a PandArte blog írója) márciusban írt nekünk, hogy nagyon örülne, ha készítenénk róla és barátnőjéről, aki szintén blogot ír, (Festy in style) egy vintage fotó sorozatot. Persze nem kellett kérlelni bennünket. :) Nem sokkal később még egy blogger (Urban:eve) is kedvet kapott, hogy csatlakozzon a csapathoz. Mi meg gondoltuk, ha már ilyen szépen összegyűltünk, megkérjük Juditékat (VintageBazaar), segítsenek nekünk a helyszín berendezésében. Így aztán egy egész népes kis csapat kerekedett. :)

Még a fotózás előtt találkoztunk a lányokkal, együtt mentünk megfelelő ruhadarabokat és kiegészítőket választani a Látomásba, mert hát a lányok nem bíztak semmit sem a véletlenre. :) Zoli derekasan helyt állt, én pedig kifejezetten élveztem a "csajos forgatagot". :) Azt gondolom, stílusos darabokat találtunk végül, s a baráti hangulat is nagyon gyorsan kialakult a válogatás közben, ami aztán meghatározta a fotózást is. :)

Nem is tudom, mit mondhatnék még, egyszerűen úgy volt jó, ahogy volt, semmi különös és mégis mégis különleges... a szavak helyett inkább beszéljenek a képek...:)




Ui: Nagyon szépen köszönjük a gyümölcsös tulajdonosainak, hogy egész nap szabadon garázdálkodhattunk! :) Noés az eszméletlen finom epres polentatortát, amit Dolce Vita gasztroblogger -től kaptunk, s amit rögvest be is faltunk (a recept ;) ). :)









Neked melyik enteriőr tetszett a legjobban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése