2012. szeptember 1., szombat

Virág és Balázs esküvője

Minden egy ártatlan facebook poszttal kezdődött. Virág kérdezett valamit, amiből aztán hosszas beszélgetés kerekedett, majd az elhatározás, hogy ők is részt vesznek a játékunkban, hátha...
Libabőrös lettem a történetüktől. Talán már akkor eldőlt, hogy őket választjuk majd, de még mi sem tudtunk róla. :)

eskuvo-fotozas
Még nem adtuk át a fotókat Virágéknak, csak ízelítőt kaphattak belőle. Az elmúlt hónapokban sokszor gondoltam arra, hogy remélem a több párhuzam nem jelenti majd azt a párhuzamot is, hogy csalódásként éli meg Virág a képeket. Emiatt a szokásosnál talán feszültebben, ugyanott várakozással telien ébredtem az esküvőjük reggelén.

eskuvo-fotozas

Csodálatos helyen voltunk, erdőkkel, hegyekkel, friss levegővel körülvéve és nagyon örültünk, hogy előző este Virág és Balázs jóvoltából lazíthattunk itt egy kicsit.


eskuvo-fotozas
Kezdetét vette az esküvő. Rögtön reggel ízelítőt kaphattunk abból, hogy mennyire közvetlen és kedves násznéppel töltjük majd el a napot, aztán kis szervezkedés után indulhattunk is a kreatív fotózásra. Persze térkép ide vagy oda, ezek a kis hegyi utcák csalókák, hát jól eltévedtünk. Persze mindenben található valami jó, ez esetben gyönyörű helyre kerültünk, ígyhát a bosszankodás helyett inkább fényképeztünk. :)

eskuvoi-fotos

Majd megtaláltuk a célpontot is. :)

eskuvoi-fotos
Fáradtan a nagy hőségtől tértünk vissza a szállodába, kis szusszanás, aztán hajrá! :) A tikkasztó hőségért azt hiszem, minden perc kárpótolt bennünket. :)

Rengeteg örömteli és megható pillanat részesei lehettünk már az esküvőkön, de azt hiszem, hogy ennyi örömtől könnyező embert, mint Virág és Balázs polgári szertartásán még sosem láttam. :)
A hol igazán megható, hol harsányan vidám pillanatokról talán többet mesélhetnek a fotók, mint mi...


2 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek lettek a képek, gyönyörű a természet :) Füzér mellett fotóztatok?

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük. :) Igen, a kreatív képek Füzérradványon, illetve a közelben készültek, gyönyörű arrafelé minden.

    VálaszTörlés