2011. december 23., péntek

Jegyesfotózás Anival és Nánival - Villa Fiore "újratöltve")

Végre sikerült! :) Anival és Nánival már régóta tervezgettük ezt a fotózást, annyira régen, hogy a nyárból közben tél lett. Rájuk megérte azonban várni, hiszen szépek és imádnivalóak!
Bizonyára az a bizonyos nem létező Véletlen is szerepet játszott, hiszen ha nem csúszik ennyit a fotózás, nem készülhettek volna képek az Il Pittoréban róluk.
Az Il Pittore ugyanis a hónap elején, 10-én nyitott.  S miért olyan kedves nekünk? Mert tökéletesen megfelelt annak, amit Aniék elképzeltek. Legfőképpen pedig Zsuzsi és Győző miatt, ugyanis ők voltak a mi esküvőnk főlebonyolítói, a lesencetomaji Villa Fiore panzió "szüleiként". Történt aztán, hogy az esküvőnk után nem sokkal (nem mi üldöztük el őket!:) ) megváltak gyermeküktől, a Villa Fiorétól és felköltöztek Budapestre. Sokáig vártuk, hogy újra megteremtsenek valahol egy hasonlóan szeretetteljes kis zugot és most végre megtörtént. A teljes történethez hozzátartozik, hogy én nem tudtam róla, Zoli viszont hírét vette a megnyitó bulinak és megszervezte, hogy fél éves házassági fordulónkat akkor és ott ünnepeljük. Volt nagy meglepetés! Az ajtó előtt felirat: zártkörű családi rendezvény. Én majdnem sarkon fordultam, de Zoli közölte: ne hátráljak, éppen ez a lényeg az egészben. S tényleg! Belépve Győző szívélyes üdvözlete fogadott bennünket és minden megvilágosodott előttem! Bár ez egy belvárosi étterem, újrateremtette számomra a Villa Fiore meghitt, otthonos varázsát, amit annyira imádott mindenki az esküvőnkön. Ennél csodásabb ajándékot nem is kívánhattam volna!
Köszönjük, hogy elvihettük Anit és Nánit és szabadon garázdálkodhattunk a fényképezőgépünkkel Nálatok!

Anival és Nánival beköltöztünk a lenti folyosóra és birtokba vettük a pipereasztalt a bőrönddel és az utazótáskával, merthát Anita nem bízta a véletlenre a ruházkodást! :) Miután felkerültek az ékszerek és a piros rúzs (Ani kívánságára), már indulhatott is a jegyes fotózás. Az eredmény lent látható. :)

Jegyes fotózás fénylabor módra Il Pittore-val fűszerezve:














a háttérben látható doboz volt az esküvőnkön az evőeszköz tartó :)
és egy kis werk: távozóban

Mára ennyi :) Karácsony után elkészítjük a slideshowt a jegyes fotózásból (remélem be tudom majd ide varázsolni...) és akkor láthatjátok majd a másik két helyszínen készült képeket is!

Addig is örömteli ünnepet kívánok Nektek!


2 megjegyzés:

  1. Névtelen12/25/2011

    Drága Írisz és Zoli!

    Nagyon szépen köszönjük ezt a fantasztikus élményt, no meg persze a csodás képeket.
    Most már értem, hogy miért néztétek a fényeket, és szereltétek össze vissza a fényképezőt :), hiszen a képek mind amellett, hogy egyediek, de még művésziek is lettek.
    Szerintem bárki örülhet neki, ha ti lesztek a jegyes, vagy esküvő fotósai, mert tényleg értetek ahhoz amit csináltok.
    Köszönjük szépen azt a sok türelmet, amit tanusítottatok az irányunkba, és a Náni kérdezi, hogy mikor mehetünk család fotózásra a kiskutyával? ;) :D
    Puszi Nektek: Ani+Náni

    VálaszTörlés
  2. Nagyon boldogok vagyunk, hogy tetszenek a képek! Ezért érdemes csinálni ezt az egészet. :) Természetesen bármikor jöhettek Mangóval, de csak ha külön bőrönd ruhát hoztok Neki is ;)

    Sok puszi és köszönjük, hogy mi készíthettük a jegyes fotóitokat!

    Puszi: Írisz és Zoli

    VálaszTörlés