2012. január 30., hétfő

Ági és Peti jegyesfotózása 1. rész - A kedvenc képek vintage-be öltöztetve

Ágiéknak sokat köszönhetünk, nem lehetünk elég hálásak Nekik. Ők azok, akik végül megadták az utolsó lökést ahhoz, hogy belevágjunk hivatalosan is a fotózásba és azóta is mellettünk állnak. Bizalmat szavaztak nekünk minden szinten, hiszen bennünket választottak esküvő fotósuknak, s nap mint nap ajánlanak minket másoknak. Ráadásul örömmel, lelkesen válnak a "kísérleti alanyainkká", legyen szó rózsaszín, vintage-es névtáblákról vagy éppen egy szokatlanabb képfeldolgozási stílusról.
Tavasszal pedig jön a folytatás, utazunk Tatára, a leendő esküvőjük helyszínére és elkészítjük az "előtte-utána" sorozat előtte részét. Szóval előre bejárjuk az esküvői kreatív fotózási helyszíneket és így "civilben" is készítünk egy sorozatot. Izgalmas lesz majd az összehasonlítás...alig várom! :)

Addig is lássuk a jegyesfotózás mostani, téli képeit, amelyek egy nagyon szeles, de gyönyörű napsütéses szombaton készültek. (S ahol debütálhatott az új kanapénk!)
Megmutatok néhányat a kedvenceink közül! :) Igyekeztem olyanokat válogatni, amik a slideshowban nem voltak... de amit már láthattatok ott, most az is egy másfajta köntösben díszeleg...

Nektek melyik a kedvencetek?

Ági&Peti esküvő előtt 1.

Ági&Peti esküvő előtt 2.
Ági&Peti esküvő előtt 3.
Ági&Peti esküvő előtt 4.
Ági&Peti esküvő előtt 5. (A táblák! :) )

Ági&Peti esküvő előtt 6. - a gyömrői tónál
Ági&Peti esküvő előtt 7. a gyömrői tónál
Ági&Peti esküvő előtt 8. - a gyömrői tónál
Ági&Peti esküvő előtt 9. - a gyömrői tónál (sütkérezés a napon vagy didergés a szélben?)
Ági&Peti esküvő előtt 10. - a gyömrői fürdőtónál
Nos? :)

3 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Nekem mindegyik tetszik :) A 10ből alig tudok választani :) Top1 nincs is, 5ös holtversenyben elsőként végeztek a 4,6,7,8,10 :)

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!

    Tényleg nagyon nehéz a döntés, hogy melyik a legjobb! Anyum szerint a 9es, mert persze már ő is az internet rabja és elújságolta :)
    Nekem a 10-es nagyon tetszik színre-stílusra. Olyan határozottságot sugalló...együtt mindenre képes vagyok érzésem van vele! A 9-es romantikus és a 6. meg az ugrik be, hogy szeretni való :) A 8as egy másik változata már attól a pillanattól háttérképem, hogy átdobtátok. A 7esnél, nagyon tetszenek a színek. A 3as meg azért közeli a szívemhez, mert olyan ismerős szituáció, amilyenek vagyunk.

    Hát még hosszan tudnám ecsetelni, de inkább majd személyesen! Köszönjük a ránk szánt időt és munkát. Felejthetetlen képek és nagyon szép pillanatok!

    VálaszTörlés
  3. Annyira örülök, hogy tetszenek a képek!:) Személyesen minden további ecsetelésre nagyon-nagyon kíváncsi vagyok!
    S ugye Ági mostmár Te is látod, hogy nincs Veled semmi baj?

    Ui: eddig a 8-as tűnik ebből a sorozatból nyerőnek, én nem szavazhatok sajnos, de jöhetnek még a voksok! ;)

    VálaszTörlés