2012. február 25., szombat

Hogyan válassz kiegészítőket - tanácsok a csodás fátylak készítőjétől

Erikával, vagyis Bridal Mirage-el készült interjúnkat már az új weboldalunkon olvashatjátok:
Az interjú

AJÁNDÉK!

A meglepetésből Erika jóvoltából tripla meglepetés lett végül! :) Ugyanis egy szerencsés menyasszonyé lehet egy egyedi készítésű, gyönyörű Birdcage fátyol, amelyet Bridal Mirage készített,  pontosan 1 hét múlva! 
Én pedig ezt megfűszerezve azt találtam ki Nektek, hogy 7 db általam készített virághajdíszt is kaphattok.


Hogyan?
Ha szívesen viselnéd az esküvődön, akkor nincs más teendőd, mint mostantól egy héten keresztül követni bennünket a facebook-on. 
Minden nap felteszünk egy kérdést különböző időpontokban, ami természetesen kapcsolódik Bridal Mirage-hez, a kiegészítőkhöz és néha hozzánk is. 
A napi nyereményt a leggyorsabban, illetve a legügyesebben válaszoló kapja majd. 
A Birdcage fátyolt március 3-án, szombaton 17:00-kor sorsoljuk ki mindazok között, akik részt vettek a napi játékokban megjegyzést hagyva a napi kérdés alatt, illetve megosztották a játék hírét.

Ha tetszenek az oldalaink, nagyon örülünk, ha lájkolod és csatlakozol hozzánk!


Erikát az alábbi elérhetőségeken találhatjátok meg:
bridalmirage@hotmail.hu

Telefon: 70/515-7867


 A játék a Fénylabor-szeretet képek és Bridal Mirage közös játéka, amelynek nyereménye naponta 1 db kézzel készített virágdísz, illetve a játék végén egy Bridal Mirage által készített Birdcage fátyol.
Mindenki részt vehet a játékban, aki 18 éves elmúlt és magyarországi címmel rendelkezik, kivéve a szervező és közeli hozzátartozói. A napi nyeremény a leggyorsabban, illetve legügyesebben válaszolót illeti, a fődíjat 2012. március 3-án 17:00-kor sorsoljuk ki minden résztvevő között. A facebook nem tartozik a szervezők közé és független a játéktól. A változtatás jogát fenntartjuk!


A képeket Erikától kaptam, a rajtuk látható fátylakat ő készítette, a fényképeket a menyasszonyaitól kapta, és a fotók kizárólag az ő engedélyével használhatóak fel. 

3 megjegyzés:

  1. Megvan az első nyertesünk: Gy.Judit. Gratulálunk! :)

    VálaszTörlés
  2. A mai nap győztese, kitartó küzdelemmel: Gy. Boglárka.
    Mindenkinek gratulálok, aki a mai tippelős kérdésben helyt állt! Ügyesek voltatok még akkor is, ha nehezen született meg a jó megoldás! :)

    VálaszTörlés
  3. A ma reggeli győztesünk: R. Klára. Gratulálunk! :)

    VálaszTörlés