2012. augusztus 30., csütörtök

Ági és Jani jegyes fotózása - vidéki hangulat Budapesten

Amikor Ágival és Janival először találkoztunk, rögtön előálltak a kívánsággal, hogy szabadon legelő tehenekkel szeretnének jegyes fotókat készíteni. nagyon örültünk az ötletnek, de akkor még nem is sejtettük, hogy mennyire nehéz vállalkozás Budapest közelében ilyen helyszínre lelni. Szinte lehetetlennek bizonyult... mert valami miatt minden felmerült ötletet el kellett vetnünk.
Aztán Ágiék egyik ismerőse az utolsó pillanatban megmentette a helyzetet. Kiderült, hogy Budapest egyik kis zugában vidéki, tanyasi idill bújik meg és a gazda bizony örömmel kiterel a ház melletti mezőre a kedvünkért néhány tehenet, sőt bónuszként még a birkákat is. :) A kis platós autó pedig csak hab volt a tortára. :)


Íme a két csodálatos kiválasztott tehén, akik bár néha megmakacsolták magukat (szegénykék féltek, mert nem nagyon értették miért sürgünk-forgunk annyit körülöttük...), tökéletesen helyt álltak a fotózás során dacolva velünk és a különös - hol ragyogó napsütéses, hol esős - időjárással. :)









A legnehezebb feladat azonban talán nem is ez volt számunkra. Inkább az a kívánság, hogy ha lehet, ne legyenek kifejezetten romantikusak, szerelmesek a képek... :) Ehhez kicsit ki kellett bújnunk a saját bőrünkből és bevallom, valószínűleg csak félig sikerült...  de beszéljenek inkább a képek...:)

A kevésbé romantikus vonal...:)









...és a romantikusabb...





 ...ilyen is...olyan is...:)

...és végül valami nagyon klasszikus...


2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik, szuper képek!! Gratulálok a párnak is :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük, Ági és Jani nevében is. :)

    VálaszTörlés