2012. április 10., kedd

Candy bar esküvőre másképpen

Méltán egyre népszerűbb az esküvői candy bar (cukorka bár), amely üde, vidám színfoltja lehet a Nagy Napnak. Nem csak cukorkákból állítható azonban össze egy ilyen hívogató és kreatív étel-ital sarok!

Összegyűjtöttem néhány ötletet, amelyek hasonlóan emlékezetessé tehetik az esküvői menüt, s bizony dekorációnak sem kevésbé impozánsak. Arról nem is beszélve, hogy milyen gyönyörű fotótémák! :)

Popcorn bár

Ki ne imádna popcornt nassolni! Bizony ez egyáltalán nem lehetetlen egy kötetlen, rusztikus hangulatú esküvőn vagy épp egy olyanon, amely a mozi témája köré épül.


Keksz bár

Nosztalgikus hangulatot idéz fel a kekszekből, tejből, kakaóból összeállított bár. ma már finomabbnál finomabb házi kekszeket kapni, amelyek a nosztalgia mellett étel különlegességek is.



Fagylalt bár

Forró nyári napon nincs ennél üdítőbb és kívánatosabb desszert! :) Tölcsér, szórható cukorkák, tejszínhab...hm...csak a fagylalt hűtéséről kell gondoskodni.




Limonádé bár

Az egyik kedvencem, egyszerű, mégis nagyszerű örökbecsű. A mi esküvőnkön hatalmas sikert aratott a limonádé. :)



Alma(szósz) vagy gyümölcs bár

Egy igazi különlegesség, ami szerintem még azoknak is felkelti a figyelmét, akik alapvetően nem rajonganak a gyümölcsökért vagy az almáért. Különösen ősszel és télen tudom elképzelni, hiszen a sült alma édes illata csodás hangulatot varázsol...


Forró csokoládé bár

Ha már hűvösebb az idő mindannyian szívesen melegedünk egy-egy forró csokoládé mellett, amely meghitt perceket teremt. jeges csokiként pedig a nyári esküvő egyedi színfoltja lehet.


 Csupa csoki bár

Ez ugyan nagyon hasonlít a candy bárra, de valahogy mégiscsak más... csupa kiváló minőségű, különleges ízvilágú és formájú csokiból tudom a leginkább elképzelni... vagy egyedi, az esküvői dekorációhoz illeszkedő csomagolású finomságból.


Palacsinta bár

A palacsintának legalább akkora a rajongótábora azt hiszem, mint a csokoládénak, s persze nem csak amerikai palacsintából lehet palacsinta bárt készíteni, a feltéteknek pedig csak a fantázia szabhat határt. :)

Tea bár

A klasszikus nem klasszikus alkalmazása... de miért is ne lehetne egyik főszereplője az esküvőnek?! Nyáron akár jeges teaként kínálva gyümölcsökkel, télen pedig sláger lehet a rumos forró tea. :)

 
Te melyiket választanád?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése