2012. április 26., csütörtök

A születésnapi buli

Pótolom a lemaradásomat...:) Emlékeztek a születésnapi meglepetés fotózásra?

Nos, Tücsi és Zolti története ott folytatódik, hogy mi is hivatalosak voltunk a születésnapi bulira.
Már jó előre megbeszéltük, hogy a meglepetésnek lesz még egy része: a születésnapra érkező barátokat, családtagokat is megörökítjük, nem is akárhogyan, hanem photobooth formában.

Persze egy erdészhez erdészcsillag, papírfa, fahasáb és mindenféle állat dukált, amelyek egy részét mi készítettük el, a másik részét pedig a gyerekektől kölcsönöztük. Így került képre a házilag készített üdítős doboz madáretető, a hatalmas sikert aratott láncfűrész, noés a csodás plüss sün, s valahogy Csenge hercegnőkalapjai is...:)

A legnagyobb kihívás mindebben a térrel és a lehetőségekkel történő küzdelem volt: kicsi a hely, a falon sehol egy szabad felület - ahogy látjátok majd a képeken, - így sokáig törtük közösen a fejünket, mit tudunk egyszerűen és gyorsan megoldani.  Végül a terem kellős közepét átszelő fűtéscső szegődött a segítségünkre, felületet biztosítva a drapéria felkötözéséhez. Innen pedig már minden ment magától...kezdetben félénk, majd egyre bátrabb és felszabadultabb fotófülkében pózolókkal. :)

Aztán pedig megállíthatatlanul beindult a buli. Volt tánc, karaoke, parókás-hastáncos-tortás köszöntés... s semmiféleképpen sem hagyhatjuk szó nélkül a bográcsban főtt vaddisznó pörköltet, s a kemencében sült vaddisznót...Mindezt egy rövid éjszakai túra zárta a nyugodt, illatos erdőben...
A fotózás ilyenkor kicsit sem munka. :)

Majd elfelejtettem, a születésnapi meglepetés album hatalmas sikert aratott, s azt hiszem, abszolút elérte a célját.

A képeket zenére nézhetitek meg, hogy Tücsi gyakorolhassa a szöveget! ;)




S íme az ajándék fotókönyv, vagyis a Szeretlek könyv:

fotókönyv






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése