2012. március 27., kedd

Szeretet képek születésnapra - egy élvezetes meglepetés

Tücsi férje, Zolti, az első lelkes blogkövetőink egyike. Különösen azért vagyunk erre büszkék, mert ő is fotós, erdész lévén gyönyörű természetfotókat készít. Ebből született Tücsi fejében az ötlet, hogy 40. születésnapjára egy általunk készített fotósorozattal lepje meg. Nem is akármilyennel! Szerette volna - egyébként teljesen összecsengően a mi elképzelésünkkel -, ha intimebb, szexisebb képek is a sorozat részét képeznék.

Az első pillanattól kezdve láttuk magunk előtt az elérni kívánt hangulatot, a kérdés már csak az volt, hogy hol is lehet mindezt megvalósítani, hiszen teljesen kiszámíthatatlan időjárási viszonyokkal kellett számolnunk. Egész februárban esett a hó, így az utolsó napokig a teljes öltözékes fotókhoz havas kültéri miliőre készültünk, szerencsére mindhiába! Február utolsó napjának reggelén csodálatos, tavaszi idő várt bennünket annak ellenére is, hogy előző nap hirtelen mindenütt újra téli köntösbe burkolózott a táj.

Kreatív fotózás - az első fotók a Nemzeti Színház környékén készültek


A beltéri helyszínek kapcsán is sorra változtak az ötletek, amíg egy tévénézős órában meg nem láttuk a Dreher villát, ami lenyűgözött bennünket. Nem haboztunk sokáig, felkerestük a kompetens szervet és engedélyt kértünk a fotózásra. Nagy örömünkre szívesen beengedtek bennünket, hogy szabadon "garázdálkodhassunk". :) Azt hiszem, mindhármunk számára már önmagában a helyszín is hatalmas élmény volt... bejárhattuk a különlegesebbnél különlegesebb zugokat, mintha egy interaktív kulturális-időutazásos kiránduláson lettünk volna...:) Zoli különösen élvezte, mert még a korom sötét kazánházba és konyhába is örömmel merészkedett be és próbálta számunkra fotón megörökíteni az előlünk rejtve maradt részeket is. :)

A kazánház...állítólag működőképes...:) Már ketten is jelezték, hogy vállalják a fotózkodást itt! :) Csak megtaláljuk a helyüket a sötétben... :)

Kreatív fotózás - az első tavaszi napsugarak fényében

Kreatív fotózás - a villa rejtett zuga a padláson és a csodás kandalló


Azért egyetlen negatívumot tudok mondani, amit leginkább Tücsi szenvedett el... a kinti ragyogó, melengető napsütés ellenére bent max. 5 fok volt... mindez mezítláb...egyszál ingben... Gondolhatjátok, hogy igyekeztünk vagy legalábbis próbáltunk, és közben persze jókat röhögtünk az egész szituáción... :D

Kreatív fotózás szabadon a Dreher villa régi, de még így is lenyűgöző termeiben



A fotósorozat vetkőzősebb részeit a mi otthonunkban készítettük el, szerencsére ott már jó meleg volt, így bátran előkerülhettek a pikánsabb "ruhadarabok"! :)




A történet része, hogy Zoltit valahogy meg kellett vezetni, nehogy kiderüljön a meglepetés... így hivatalosan, amit most láttok egy továbbképzés eredménye, amire Tücsinek mindenképpen el kellett jönnie Pestre... :D Az egyik leggyengébb pontnak csaknem a frizurapróba bizonyult, mert Zolti bizony Tücsi várakozása ellenére szemfülesen észrevette, hogy felesége más-más hajviselettel tér haza... persze nem kellett Tücsit félteni, az indok: a barátnője valami fodrász mestervizsgára készül és Ő a kiszemelt áldozati próbababa...:)

A születésnapi meglepetés ajándék végül a lehető legjobban sült el, ennek most hétvégén, a születésnapi bulin, mi is szemtanúi lehettünk... de erről majd később! :)

Te adnál rólad készült fotósorozatot ajándékba?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése